Lulderij

Een tussenblog

Thursday, October 27, 2005

Wat is het nou?

Er is wat onduidelijkheid over wat er nou eigenlijk aan de hand is met Amy. De ER-dokter dacht vannacht eerst aan een maagzweer, maar na een röntgen-foto dacht men aan pancreatitis.

Echter, na verscheidene malen bloed afgenomen te hebben, ontdekten de doktoren vandaag dat er enkele waarden uit de tests niet helemaal normaal waren. Ze zijn er nog niet uit wat er mis is en ze hebben vandaag een echo gedaan, maar toen ik vanavond op bezoek was had er nog niemand naar de echo gekeken. Ze moet sozieso vannacht nog blijven en mag het ziekenhuis niet uit voordat ze vast voedsel kan eten.
Vanmiddag mocht ze voor het eerst iets drinken (nog niet eten), maar dat kwam er na een kwartiertje allemaal weer net zo hard uit. Verder is het met de pijn nog niet beter, al zei de dokter dat ze "op papier" aan de beterende hand is. Ze krijgt momenteel nog steeds elke twee uur morphine toegediend.

Hopelijk krijgen we morgen wat meer te weten. Zou ook wel leuk zijn om te weten wanneer ze naar huis mag. Ik vind het maar niks...in m'n eentje thuis.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Tjonge w8in jullie krijgen het ook niet voor niks zeg. Ik hoop voor jullie dat Amy snel weer opknapt.

11:07 AM  

Post a Comment

<< Home